For Virksomheder

Fibotek ApS tilbyder en række el-installationer til virksomheder. Du kan læse
mere om udvalgte kompetencer herunder

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad kan vi gøre for jer?

  Reperation og Service

  Trænger virksomhedens el-installationerne til et el-tjek eller har I behov for reparationer og vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer, er Fibotek ApS den rette at kontakte.

  Vi har mange års erfaring inden for faget, og vores medarbejdere er altid opdateret med den nyeste viden, så vi kan håndtere enhver opgave.

  Til virksomheder og boligforeninger tilbyder vi en abonnementsaftale, så I altid er på forkant med problemerne. Vi tilrettelægger en grundig serviceplan, der passer til jeres behov.

  Opstår der alligevel problemer, rykker vi som en del af aftalen straks ud for at udbedre skaderne.

  El-installationer

  Fibotek ApS udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer. Fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse.

  Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst.

  Ønsker I et el-tjek for at se, om jeres installationer er sikre og overholder alle regler, så tilbyder vi et eftersyn til en konkurrencedygtig pris.

  Har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftsikre produkter fra de førende producenter.

  Vil du have et tilbud?

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vi er en del af noget større

   Call Now ButtonRing til os nu