Du får tryghed - med 30 års erfaring

Ring til
os på

Vi giver dig tryghed
med 30 års erfaring

70 23 23 31

Vi tilbyder

For virksomheder

Fibotek ApS  tilbyder en række el-installationer til virksomheder. Du kan læse mere om udvalgte kompetencer herunder:

Reperation og Service

Trænger virksomhedens el-installationerne til et el-tjek eller har I behov for reparationer og vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer, er Fibotek ApS den rette at kontakte.


Vi har mange års erfaring inden for faget, og vores medarbejdere er altid opdateret med den nyeste viden, så vi kan håndtere enhver opgave.

Til virksomheder og boligforeninger tilbyder vi en abonnementsaftale, så I altid er på forkant med problemerne. Vi tilrettelægger en grundig serviceplan, der passer til jeres behov.

Opstår der alligevel problemer, rykker vi som en del af aftalen straks ud for at udbedre skaderne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

El-installationer

Fibotek ApS udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer. Fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse.
Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst.

Ønsker I et el-tjek for at se, om jeres installationer er sikre og overholder alle regler, så tilbyder vi et eftersyn til en konkurrencedygtig pris.

Har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftsikre produkter fra de førende producenter.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service.

Få et tilbud

Vil du gerne ringes op?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 21B
3550 Slangerup