Du får tryghed - med 30 års erfaring

Ring til
os på

Vi giver dig tryghed
med 30 års erfaring

70 23 23 31

Vi tilbyder

Belysning installeres indendørs og udendørs​

Hos Fibotek ApS i Slangerup laver vi alle former for indendørs og udendørs belysning mange steder i landet såsom i Køge og København. Det kan være som led i en energioptimering, eller det kan være nyetablering af belysning i forbindelse med nybyggeri eller ombyggeri. Vi har især specialiseret os i LED-belysning.

Den nyeste teknologi inden for belysning

​Vi laver belysning for private, erhverv og boligforeninger, og det kan være udvendigt, eller det kan være indvendigt såsom på badeværelset, i køkkenet, på kontoret eller i skuret.

Vi benytter som udgangspunkt den nyeste teknologi inden for energieffektive belysningsløsninger, hvis du ikke har andre ønsker. Og vi benytter også driftssikre løsninger fra førende leverandører.​

LED er den mest optimale form for belysning i forhold til levetid, energiforbrug og lav varmeafgivelse. Derfor anbefaler vi LED til de fleste belysningsløsninger.

Moderne LED afgiver omgående lys i den ønskede styrke, og de har den ønskede farvetemperatur og en høj farvekvalitet. Dertil kommer, at moderne LED-pærer er kommet ned i et fornuftigt prisleje.
​Vi er certificeret af LEKON og medlem af TEKNIQ. Vi er også autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen. Dertil kommer, at vi har mange års erfaring, og vi kan tilbyde belysningsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på lys

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om LED-belysning eller for at få et uforpligtende tilbud på indendørs og udendørs belysning.

Du kan ringe på telefon 70 23 23 31 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til: info@fibotek.dk.​

Få et tilbud

Vil du gerne ringes op?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 21B
3550 Slangerup