Du får tryghed - med 30 års erfaring

Ring til
os på

Vi giver dig tryghed
med 30 års erfaring

70 23 23 31

Vi tilbyder

El-installation og andet el-arbejde udføres​

Skal du have lavet en el-installation? Hos Fibotek ApS kan vi lave enhver form for el-installation, og det kan være alt frabelysning til ledninger og kontakter samt andet el-arbejde. Vi arbejder for private, virksomheder samt boligforeninger og boligselskaber. Vi har kunder i blandt andet Slangerup, Køge, København og mange andre steder.

​Det er vigtigt, at dine el-installationer er lovlige. Forsikringen dækker ikke, hvis en ulovlig installation er skyld i skader, ulykker og uheld. Vi er naturligvis autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen, certificeret af LEKON og medlem af TEKNIQ.

Få lavet installationerne af et autoriseret firma

Vi er autoriseret el-installatør og må derfor arbejde med el-installationer. Vi tilbyder eltjek, reparation og udvidelser af enhver art i både nybyggeri og ældre boliger. Det kan være udvendig belysning, en ekstra stikkontakt eller nye el-ledninger. Vi benytter altid den nyeste teknologi, ligesom vi vælger de mest energieffektive løsninger.

Få et tilbud

I vores arbejde som el-installatør udfører vi blandt andet opgaver såsom:​

N

Belysning

N

​Varmestyring

N

Tekniske anlæg

N

Al anden el-installation​

N

Dørtelefon

N

Køkken og bad​

N

Hvidevareservice

Vi bestræber os på at levere vores arbejde i højeste kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på den gode og grundige dialog, når vi har en opgave. Dermed sikrer vi, at du får den mest optimale el-installation.​

Hvad koster en ny el-installation?

​Vi har konkurrencedygtige priser, men prisen for en el-installation afhænger af mange faktorer. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på el-arbejde. Du kan ringe på telefon 70 23 23 31 for at høre mere eller for at få et tilbud. Du kan også skrive til e-mail info@fibotek.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Vil du gerne ringes op?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 21B
3550 Slangerup