Du får tryghed - med 30 års erfaring

Ring til
os på

Vi giver dig tryghed
med 30 års erfaring

70 23 23 31

Vi tilbyder

Eltjek af ejerboliger, andelsboliger og erhvervsejendomme

Hos Fibotek ApS i Slangerup tilbyder vi eltjek af ejerboliger, andelsboliger og erhvervsejendomme rundt omkring i landet såsom i Køge og København. Et eltjek kan ske i forbindelse med køb eller salg af en bolig, men det kan også ske, hvis du vil have sikkerhed for, at din nuværende bolig ikke har defekte eller ulovlige el-installationer.

Undgå farlige og ulovlige el-installationer med et eltjek

Der er mange boliger, som har ulovlige el-installationer. I langt de fleste tilfælde er der tale om, at det er sket i god tro. Måske er installationer lavet af en tidligere ejer, eller måske har du ikke selv vidst, at det var ulovligt.

Det ændrer ikke på, at ulovlige el-installationer kan være farlige, og din forsikring dækker ikke, hvis en ulovlig el-installation er skyld i skader, ulykker og uheld. Derfor er det en god ide med et eltjek.​

Et eltjek handler også om at finde og lokalisere nedslidte, forældede og utidssvarende el-installationer. Ledninger og andre installationer holder ikke evigt, og der kan være sket menneskelige fejl under installationen.

​Vi er naturligvis autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen, certificeret af LEKON og medlem af TEKNIQ. Samtidig har vi mange års erfaring, men vi kan alligevel tilbyde eftersyn af dine installationer til en konkurrencedygtig pris.

Få et tilbud på en gennemgang af el-installationerne

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et eltjek. Du kan ringe til os på telefon 70 23 23 31 for at aftale videre, eller du kan skrive til: info@fibotek.dk.​

Få et tilbud

Vil du gerne ringes op?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 21B
3550 Slangerup