Du får tryghed - med 30 års erfaring

Ring til
os på

Vi giver dig tryghed
med 30 års erfaring

70 23 23 31

Vi tilbyder

Dørtelefon for private, virksomheder og boligforeninger

Hos Fibotek ApS i Slangerup kan vi installere enhver form for dørtelefon for private, virksomheder og boligforeninger mange steder i landet såsom i Køge og København. En dørtelefon kan være med eller uden kamera (video).

Vi kan tilbyde en økonomisk eller en avanceret dørtelefon

Der kan være mange årsager til at få en dørtelefon, og det er meget populært for boligforeninger og for virksomheder, men private kan også drage fordel. Det gælder især for handicappede og ældre mennesker. Og virksomheder, som ikke har en receptionist, kan også have gavn af en dørtelefonløsning.

Der findes mange løsninger, og vi har den rette ekspertise, således vi kan råde og vejlede, så I får den bedst mulige løsning.

Vi kan tilbyde både økonomiske og avancerede løsninger, som er noget dyrere, men vi benytter altid de førende leverandører på markedet, ligesom vi sikrer, at dørtelefoninstallationer fungerer korrekt.​

Vi kan installere en ny dørtelefon, eller vi kan udskifte et ældre dørtelefonanlæg. Desuden laver vi reparationer, udskiftninger og vedligeholdelse. Vi udfører også fejlfinding i lejligheder og på dørtelefonanlæg.

Vi er autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen, certificeret af LEKON og medlem af TEKNIQ. Derudover har vi mange års erfaring.

Kontakt os for at høre om vores dørtelefonløsninger

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores dørtelefonløsninger. Vi indgår altid i en god og grundig dialog om, hvordan opgaven kan løses bedst muligt, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en dørtelefon.

Du kan ringe på telefon 70 23 23 31, eller du kan skrive til os på: info@fibotek.dk.​

Få et tilbud

Vil du gerne ringes op?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Kontaktinformationer

Adresse

Industrivej 21B
3550 Slangerup